Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Entombed A.D. + Voivod

Populær
Updated
Konkurrence: Entombed A.D. + Voivod

Vind adgang til koncerten med Entombed A.D., Voivod, Lord Dying og Morbid Evils den 23. november i Amager Bio.

Titel
+ Lord Dying + Morbid Evils
Spillested
Dato
23-11-2016
Forfatter

Entombed er et navnkundigt, svensk dødsmetalband, der for over 20 år siden udgav det banebrydende album 'Left Hand Path' og kort derefter de opfølgende og lige så stærke albums 'Clandestine' og 'Wolverine Blues', hvor især sidstnævnte markerede bandet yderligere og gav dem mærkatet death 'n' roll.

Entombed A.D. er opstået af asken fra det oprindelige Entombed, der gik til grunde på grund af skænderier mellem medlemmerne. A.D.-versionen tæller grumme Lars Göran Petrov – også kendt som LG – så den ultratunge og groovy sound, som vi kender og elsker fra Entombed, er intakt. Stockholm Death Metal ville simpelthen ikke eksistere uden dette band.Canadiske Voivod spiller progressiv thrash. De begyndte også for en rum tid siden, tilbage i de tidlige firsere, og var et af de første canadiske bands, der fik international succes med dén genrebaggrund.

Bandet har været grueligt meget igennem, hvor den største præstation nok var, at gruppen overlevede, at guitaristen Denis "Piggy" D'Amour døde af kræft i 2005, og så har ex-Metallica-bassisten Jason Newsted også været med engang.

Vi har fået muligheden for at udlodde 2x2 adgange til koncerten i Amager Bio den 23. November.

Du skal blot svare rigtigt på følgende esoteriske spørgsmål:

'Left hand path' henviser til hvilken farve magi?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag 14. november 2016 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Entombed A.D. + Voivod".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.