Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Anthrax i Amager Bio

Populær
Updated
Konkurrence: Anthrax i Amager Bio

Koncerterne ligger for tiden så tæt som lortene i klysset på en kanin. Din økonomi er sikkert plaget, men heldigvis giver Devilution dig nu mulighed for at vinde adgang til Anthrax, når de kommer forbi Amager Bio med hele 'Among The Living'!

Kunstner
Spillested
Dato
06-03-2017
Forfatter

Anthrax er et af de thrash metal-bands, der kendes som ”The Big Four”. 6. marts kommer de forbi København med et af genrens mest betydningsfulde album: ’Among The Living’.

Albummet blev udgivet i 22. marts 1987 og regnes for Anthrax’ store gennembrud, og når de rammer Amager Bio, er det meget tæt på den eksakte 30-års jubilæumsdag for udgivelsen, så der er naturligvis mødepligt!

I samarbejde med Amager Bio udlodder vi 2x2 adgange til koncerten 6. marts. For at være med i lodtrækningen skal du blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Ordet "anthrax" er egentlig navnet på en sygdom. Hvad hedder den på dansk?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 3. marts 2017 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Anthrax".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.