Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

#makedenmarkrageagain

Populær
Updated
#makedenmarkrageagain

De sidste mange år har der været et navn, som danske festivalgæster igen og igen har sukket efter. Nu kommer de næsten – næsten  til Copenhell, der annoncerer fire nye navne til næste sommers metalfest.

Titel
+ Every Time I Die + Inglorious + Lost Society
Spillested
Koncertarrangør

Der er næsten noget for enhver smag. Værsågod!


Prophets of Rage
“RATM.” 
“Rage!” 
“Jaaa, Rage Against the Machine, mand!” 
“Kom nu med RATM!”

Kommentarfeltet har været noget monotont, hver gang Roskilde eller Copenhell har annonceret nye metalnavne, siden Rage Against the Machine første gang blev gendannet til koncerter i 2007, men lige lidt har massernes råb hjulpet.

Men 2016 bliver altså året, hvor det endelig lykkes. Eller det vil sige: Zack de la Rocha kan stadig ikke helt finde ud af, om han vil være med igen, så indtil forsangeren får afklaret det, har de tre andre medlemmer, guitaristen Tom Morello, trommeslageren Brad Wilk og bassisten Tim Commerford allieret sig med hele to nye forsangere for at fylde tomrummet efter Zack de la Rocha. Og med B-Real og Chuck D får Prophets of Rage også hele bagkataloget med Cypress Hill og Public Enemy at trække på. Du kan altså ikke alene komme til at stå og hoppe i takt med resten af Refshaleøen, mens I i kor råber “fuck you, I won’t do what you tell me!”; I kan hoppe videre, mens I synger “Insane in da membrane” og “Bring the noise”. Prophets of Rage kommer med showet og sangene, så det eneste, du skal have med, er 1993-udgaven af dig selv, så giver resten sig selv.Læs alt om Prophets of Rage


Every Time I Die
Show kommer Every Time I Die også med, hvilket næsten giver sig selv, når nu de i sin tid blev hjulpet frem af Steve-O. Deres liveshows har været præget af halsbrækkende stunts og en solid tagen pis på sig selv, der ikke lader 'Jackass'-stjernen noget efter. Bandet fra Buffalo, New York spiller en metalcore, der er noget mere hardcore-punket og frådende end mange andre bands på scenen, men det er ikke på bekostning af hverken fængende omkvæd eller teknisk kunnen. Således spænder deres plader gerne fra southern rock over hardcore til noget nær mathcore, men Every Time I Die binder fornemt det hele sammen. Det gør de også på deres splinternye album, ‘Low Teens’, som vi gav fire firkanter. Every Time I Die spillede på Copenhell i 2013 og var ved at drukne i regnvejr, og selvom vi ikke håber på en gentagelse af lige præcis vejret, håber vi på, at de holder niveauet fra den koncert. Så kan 1993-udgaven af dig trygt blive hængende i pitten til dem.Læs alt om Every Time I Die


Inglorious
De grammatikglade læsere har nok regnet ud, at Inglorious er et engelsk band. De spiller den klassiske rock med lys vokal, som københavnere er vant til at høre på High Voltage. Og netop vokalen er bandets kendetegn; forsanger og stifter Nathan James er noget af en britisk kendis grundet sin deltagelse i talentkonkurrencerne 'The Voice' og 'Superstar' – altså en engelsk X Factor. Følger man ikke med i de TV-programmer, men synes at hr. James lyder bekendt, så har han også medvirket i Trans-Siberian Orchestra.
Inglorious har på nuværende tidspunkt kun udgivet et studiealbum 'Inglorious', men har et nyt i vente det kommende år, lige i tide til Copenhell.

">

Læs alt om Inglorious

Lost Society
"Hjernedød thrash siden 2010" er den finske metalhåbs salgstale. Da Lost Society blev dannet, var medlemmerne mellem 17 og 19 år, og et par år efter blev de signet af et af klodens største metallabels, Nuclear Blast, der tilfældigvis faldt over en video på YouTube med bandets finaleoptræden til konkurrencen Global Battle of Bands i London i 2012.

Finnerne har i alt udgivet tre fuldlængdealbum, hvoraf et har været forbi vores redaktion, og som om heldet ikke var nok med dem, har de naturligvis også turneret med nogle af thrashens største ikoner, heriblandt Exodus, som de gæstede Danmark med i foråret.Læs alt om Lost Society

Menu