Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Roskilde '10 Torsdag: De kom med fest

Populær
Updated
Roskilde '10 Torsdag: De kom med fest
Roskilde '10 Torsdag: De kom med fest
Roskilde '10 Torsdag: De kom med fest
Roskilde '10 Torsdag: De kom med fest
Roskilde '10 Torsdag: De kom med fest

Valient Himself i front for Valient Thorr må have indtaget et utal af energibarer eller det, der var værre, for der var virkeligt knald på den storskæggede mand.

Dato
01-07-2010
Distributør
Genre
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Han snakkede egentlig en hel del mellem numrene, ham Valient Himself, den underholdende sanger i Valient Thorr. Men det blev aldrig til fyld, for han var nemlig absolut fantastisk til at peppe en stemning op og sætte en fest i gang. Så publikums reaktion til hans "We're Valient Thorr. We're the main band of this festival!" var enorm begejstring, og man lod sig igen rive med af bandets beskidte rock 'n' roll.

Om materialet, som blev spillet for folk var nyt, gammelt, udgivet på plade eller ej, var fuldstændig lige meget, for bandet trak på en rocktradition fra bands som AC/DC og ZZ Top. Kunne man lide én sang kunne man lide dem alle. Det var nemlig ikke variation bandet dyrkede mest, så musikalsk var det lidt ensformigt i længden, selvom det var bragende energisk.

Fanget på jorden

Men det var netop energien og den gode stemning, der smittede, og mon ikke alle fik lyst til at gå hjem og downloade 'Doublecrossed', der blev annonceret til gratis download på Valient Thorrs hjemmeside?

Altså efter man var fortsat ud til resten af det store festival-publikum og talt til Gud og hver mand, om det skæggede, sjove og seje rockband, hvis forsanger kunne skabe fest og med sine budskaber, om at hævde sig over folk, der vil en det dårligt, placerede masser af "good vibrations" i sit lydhøre publikum. Ja, Suicidal Tendencies og 'You Can't Bring Me Down' blev endda citeret.

Valient Thorr kom til jorden i år 2000 fra planeten Venus. Deres rumskib er gået i stykker, så de bliver her lidt endnu, men heldigvis vil de os intet ondt. Blot sprede det gode budskab. Måske lærer de med tiden lidt musikalsk variation, men vigtigst er det dog, at de aldrig dropper missionen om at feste som gjaldt det livet. Hver gang.

NRGmagazine.dk fik en snak med Valient Himself om rumskibe, tidsmaskiner, Walt Disney og kærlighedsforhold. Hold øje med sitet - interviewet kommer online hen over sommeren.

Se Valient Thorr spille på Roskilde her!: