Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

103 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6
Updated 13. Marts 2023

802, trioen, der kommer straight outta Djursland, og som kombinerer metal og svævende popvokaler, kombinerede udgivelsen af debutsinglen med en kortfilm, som vi anmelder her.

Kunstner
Titel
A Heavy Metal Bedtime Story
Karakter
3
Updated 10. August 2023

NRK har med 'Helvete' lavet en virkelig grundig, nøgtern og følelsesladet dokumentar om dengang, black metal og Mayhem blev grundlagt i Norge. Hermed anbefalet.

Kunstner
Titel
Historien om norsk black metal
Karakter
5
Updated 25. April 2022

DR fortsætter serien om dansk rockhistorie. Jesper Binzer har både Lars Ulrich, Myrkur og Baest med i denne anden sæson.

Titel
Jesper Binzer
Karakter
3
Updated 19. April 2022

Netflix-filmen Metal Lords byder på et kærligt og rammende portræt af tre teenage-udskud og deres første band.

Kunstner
Karakter
3
Updated 15. Marts 2022

DR har undersøgt den sorte metal, og det er der kommet en interessant, psykologisk fortælling ud af, der blotlægger genrens styrker og svagheder.

Kunstner
Titel
Satans sorte Vinyler
Karakter
3
Updated 05. Oktober 2021

Jesper Binzer er en underholdende vært i DR2's serie om dansk rockhistorie. Finurlige nedslag, der blot giver seeren lyst til mere.

Titel
Jesper Binzer
Genre
Karakter
3
Updated 03. Juni 2021

Life of Agony fortæller om, hvor hårdt Life of Agony har haft det i ny selvproduceret dokumentarfilm. Det bliver sine steder interessant, andre steder næsten for følelsespornografisk.

Titel
The Sound of Scars
Karakter
3
Updated 05. April 2021

Finnerne har ry for at være nogle deprimerede og triste typer, der helst spiller hockey og begår selvmord, når de da ikke har flere metalbands per capita, end noget andet land i verden. Men efter at have set Hevi Reissu, er det ikke så blåt/hvidt endda.

Titel
Hevi Reissu
Karakter
4
Updated 12. December 2020

Nasum er ikke mere. Men dokumentarfilmen om bandets afsluttende koncert og farvel til den afdøde frontmand Mieszko Talarczyk er et glimrende værk, der sætter sine spor i seerens bevidsthed.

Kunstner
Titel
Blasting Shit to Bits – The Final Show
Karakter
4
Updated 27. Juli 2020

Septicflesh leverer en best of-koncert baseret på bandets seneste fire plader, der viser et band i fin liveform men ikke bibringer mange nye elementer, som den almindelige koncertgænger ikke har set før.

Kunstner
Titel
Infernus Sinfonica MMXIX
Karakter
3
Updated 24. April 2020

Filmen om thrash metal er her. Hetfield, Hammett, Ulrich, King, Araya, Lombardo, Holt, Mustaine, Ellefson, Hunting og mange flere fortæller om starten på genren.

Titel
Murder in the Front Row
Genre
Karakter
4
Updated 14. Oktober 2019

Metallicas anden runde med symfoniorkester har samme problemer og forcer som den første – den anden af de to koncerter, der blev afviklet i San Francisco i sidste måned, blev filmet og svinger fra det tydeligt forhastede til det fortrinlige.

Kunstner
Titel
S&M²
Karakter
3
Updated 16. September 2019

L7 kæmpede for at blive anerkendt som musikere og ikke kvindelige musikere, men blev røvrendt af branchen. Den klassiske historie i rockverdenen får nu premiere som film.

Kunstner
Titel
L7: Pretend We're Dead
Karakter
4
Updated 08. September 2019

Filmen om støjrockerne Swans er først for alvor nødvendig, når dens historie ikke på forhånd er fastlagt. 21. september har den danmarkspremiere i Cinemateket.

Kunstner
Titel
Where Does a Body End?
Karakter
3
Updated 01. September 2019

Filmen om Agnostic Front tilføjer nye dimensioner til en institution i hardcore og fokuserer på nutiden i stedet for at fortælle den samme gamle historie igen. 15. september har den dansk premiere i Cinemateket.

Titel
The Godfathers of Hardcore
Karakter
5
Updated 24. Marts 2019

Verden får aldrig et heavyrockband af Mötley Crües kaliber at se igen. Og godt det samme: Filmatiseringen af historien om dem ender med at vise, hvor ligegyldigt hele eventyret var.

Titel
The Dirt
Genre
Karakter
2
Updated 27. September 2018

Den har været ventet med spænding og frygt. Jonas Åkerlunds spillefilm om mord, kirkeafbrændinger og norsk black metals mest berømte fejde rammer heldigvis plet. 

Titel
Lords of Chaos
Karakter
4
Updated 17. September 2018

’The Doom Doc’ er et passionsprojekt, der med fokus på DIY-scenen i Sheffield gerne vil fortælle om doom som genre og scene, men sløsethed og dårlig formidling gør hverken indforståede eller udenforstående klogere.

Titel
The Doom Doc
Genre
Karakter
1
Updated 11. September 2018

Sepultura har lavet dokumentaren ’Endurance’, der flot gennemgår bandets karriere fra den spæde start. Max og Igor Cavalera mangler, men filmen er stadig virkelig god.

Kunstner
Titel
Endurance
Karakter
4
Updated 12. April 2017

'Rammstein: Paris' er et sandt cinematisk mesterværk, der formår at få de tyske industrialmetalleres sande jeg frem – ikke at andet kunne forventes, når Jonas Åkerlund står bag projektet.

Kunstner
Titel
Rammstein: Paris
Karakter
5
103 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6