Top 5 - Årslister 2018

Happy-New-Year-Images-2018-1-1

Huse, lejligheder, rummænd og vores uendelige egotrip. Læs her, hvad vi selv synes er vittigst i årslisternes årgang 2018

Forfatter

1. Om at glæde sig til 2019
- Skrevet af Sebastian Taylor Bach

Jeg stoppede med at glæde mig over ting, da jeg startede med at skrive for Devilution.  

2. Om årets optur:
- Skrevet af Svend Lokjær

"Mor, jeg skal til at skrive om metal!!"
"For noget, der hedder Devilution."
"Nej, De-VI-lu ... anyway, de er alle sammen sådan nogen gamle sure mænd fra København. Nogle af dem er godt nok også kvinder. Og de er ikke gamle alle sammen. Og der er også en fra Aalborg. Anyway, det bliver pivfrækt!"
2018 var året, hvor bladets generalstab var letsindige nok til at invitere mig inden for i kredsen. Nogle mennesker får deres aggressioner ud ved at gå ud og slås i weekenden. Jeg anmelder Tenacious D.

3. Om årets optur
- Skrevet af Henrik Bro

"Jeg har ikke haft optur, siden fjernsynet var i sort/hvid!"

4. Om årets største skuffelse
- Skrevet af Signe Andersen

Jeg er også skuffet over, hvor lidt begejstret jeg er for Baests ‘Dance Macabre’. Den er virkelig hørt mange gange, og alt taler for, at den burde ligge højt på listen, men vi bliver ikke forelskede.

5. Om årets internationale navn
- Skrevet af Jacob Dinesen

"Udover Slayer fortjener Pat O’Brien/Cannibal Corpse også et kip med flaget. Dette for at blive anholdt med manér. Et er at blive anholdt for indbrud, men samtidig at lykkes i at få sit eget hus til at eksplodere og miste alle sine ejendele inkl. en anseelig våbensamling med både uzier og flammekastere OG koble det hele sammen med både rummænd og bortrykkelsen ER imponerende."

Årets boblere handler om boliger som fysiske udgivelser

- Skrevet af Casper Villumsen
"Mit nye hus – Jeg har intet købt af vinyl, cd, dvd, bøger osv. relateret til metalmusik i år. Den har stået på at komme på plads med familien i vores nye hus. Derfor dette fesne svar. Og hus har været på hjernen i en sådan grad, at det endda fik lov at infiltrere en af mine Top 5'er i løbet af året."

- Skrevet af Jens Kofoed-Pihl
"Min nye lejlighed i Sydhavnen."